آنچه را که در این مقاله خواهید خواند در ارتباط با تعمیر و تعویض مین برد تلویزیون ال جی مدل 42LW57000 میباشد همچنین به ایراد های رایج مربوط به این تلویزیون و البته نحوه رفع عیب آن نیز اشاره خواهد شد.لازم به ذکر میباشد که هدف از ویدئو بالا و بارگذاری این مطالب در مرحله اول نشان دادن مهارت و تخصص مهندس بهرامی در زمینه تعمیرات تلویزیون های LED وLCD بوده و همچنین آموزش تعمیرات تلویزیون به تعمیرکاران و علاقه مندان به تعمیرات تلویزیون میباشد.
باید به این موضوع نیز اشاره کرد که مصرف کنده های عزیز در حین معیوب شدن تلویزیون خود از کنجکاوی پرهیز کنند و حتما تلویزیون خود را به دست افراد متخصص در این زمینه واگذار کنند.در این مقاله بصورت تخصصی فقط در مورد تلویزیون ال جی مدل 42LW5700 صحبت خواهیم کرد.
تلویزیون ال جی 42LW57000 از چه قطعاتی تشکیل شده است؟
عدد 42 به منزله سایز تلویزیون میباشد و این تلویزیون در سایزهای 47 ،50 و 55 اینچ تولید شده است و باقی حروف و اعداد عنوان کننده مدل تلویریون میباشد.این تلویزیون LED بوده و مانند تمام ال ای دی ها از قطعاتی مانند برد پاور یا تغذیه ،مین برد ،برد تیکان ،بک لایت و مجموعه پنل تشکیل شده است.
این دستگاه دارای صفحه نمایشی با کیفیت و البته 3 بعدی میباشد و به دلیل کیفیت بالای تصویر مصرف کنندها با توجه به گذشت چندین سال از تولید آن در حال استفاده کردن از این دستگاه هستند و همچنین زمانیکه این تلویزیون معیوب میشود درصدد تعمیر آن هستند تا تعویض کل تلویزیون.
ایرادهای رایج در این تلویزیون چیست؟
ایرادهای رایج در این تلویزیون بسیار روتین و رایج میباشد.اولین ایراد رایج تلویزیون های ال ای دی و البته این مدل نداشتن تصویر و باقی ماندن صدا میباشد.که این ایراد مربوط به خرابی بک لایت های تلویزیون میباشد.بک لایت این تلویزیون به صورت دو عدد شاخه بک لایت بوده که در سمت راست و چپ صفحه تلویزیون قرار دارد.
علاقه مندان به تعمیرات تلویزیون میتوانند با مراجعه به صفحه علت نداشتن تصویر و باقی ماندن صدا مراجعه کنند و اطلاعات مفید و مورد نیاز خود را از این صفحه دریافت کنند.
ایراد دوم و رایج در این تلویزیون ال ای دی مربوط به خرابی برد تغذیه میباشد که این ایراد بصورت های مختلفی خود را نشان میدهد.
برای مثال زمانیکه چراغ استندبای تلویزیون به طور کامل خاموش شده باشد برد پاور تلویزیون میتواند معیوب شده باشد.البته در این مورد نیز برد مین مشکوک به معیوب شدن نیز هست که باید بطور کامل برد پاور و مین برد تست گرفته شود.در صفحه تست و ایراد یابی برد پاور تلویزیون بطور کامل در مورد برد پاور و نحوه ایراد یابی آن توضیح داده شده است.
در بعضی موارد نیز تلویزیون ال جی برای یک لحظه روشن میشود و بعد خاموش میشود.معمولا در این مورد نیز برد پاور مشکوک به خراب شدن میباشد.در واقع قدرت برد پاور قادر به روشن کردن تلویزیون و یا تولید ولتاژها نمیباشد.
ایراد بعدی و البته مهم ترین ایراد این تلویزیون مربوط به خرابی برد مین تلویزیون ال جی میباشد.در این مورد قرار است بصورت کامل اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار بدهیم.
تعمیر برد مین ال جی مدل LW57000 و نشانه های خرابی آن؟
علاقه مندان به تعمیرات تلویزیون با مراجعه به صفحه اموزش تعمیر مین برد تلویزیون ال جی بطور کامل در مورد ایرادهای رایج مین برد و همچنین رفع عیب آنها اطلاعات مفیدی را کسب کنند.اما مین برد تلویزیون ال جی مدل LW57000 در بیشتر موارد با یک نشانه از عیب ظاهر میشود.
بصورت خلاصه و ساده این مین برد البته با کیفیت و پیشرفته در زمان خود، به دلیل تولید حرارت بسیار بالا در قسمت سی پی یو معیوب میشود.خرابی این مین برد در اکثر مواقع به این صورت میباشد که چراغ استندبای قرمز جلوی تلویزیون از رنگ قرمز به رنگ آبی تغییر وضعیت میدهد و از همه مهم تر صدای رله روی برد پاور نیز به گوش میرسد.
در واقع به دلیل حرارت بالا در قسمت سی پی یو قلع های زیر سی پی یو شل میشوند و ارتباط بین سی پی یو و برد قطع میشود.زمانیکه مشتری با مجموعه تی وی بهرامی سرویس تماس میگیرد و در خواست مشاوره در ارتباط با خرابی تلویزیون ال جی خود را میکنند ابتدا از مصرف کننده مدل تلویزیون که روی برچسب سفید پشت تلویزیون چسبیده شده است پرسیده میشود.زمانیکه مشتری میگوید LW57000 و علائم گفته شده در بالا گفته میشود در اکثر موارد مین برد معیوب شده است.
تعمیر مین برد ال جی مدل LW57000 به چه صورت میباشد؟
تعمیر مین برد ال جی در این مدل معمولا به دو صورت انجام میشود.همانطور که گفته شد در بیشتر مواقع سی پی یو معیوب و دچار قلع مردگی میشود.برخی از مراکز نمایندگی تعمیرات تلویزیون ال جی و همکاران در این مواقع با دادن حرارت روی سی پی یو تلاش به احیای قلع میکنند.
این روش حتی اگر جواب هم بدهد تلویزیون بصورت موقت کار خواهد کرد که به اصطلاح میگوییم سی پی یو ری سولد شده است.یکی از معایب این مورد حرارت دادن غیر استاندار به برد و سی پی یو میباشد که این حرارت باعث تغییر رنگ مین برد و البته کم شدن طول عمر مین برد میشود.
روش بعدی و البته روش صحیح برای تعمیر این مین برد استفاده از ماشین یا دستگاه BGA میباشد.به این روش ریبال کردن سی پی یو گفته میشود.سی پی یو توسط دستگاه تحت حرارت استاندار قرار میگیرد و از برد جدا میشود.پروسه قلعه گذاری و شابلون زدن انجام میشود .
در این مرحله استفاده از توپ قلع اورجینال شرط اصلی میباشد.در مرحله اخر مجدد مین برد زیر دستگاه رفته تا با قلع های جدید به برد متصل شود.در بهترین شرایط ممکن این مین برد نزدیک به یک سال و نیم کار میکند و مجدد این عیب ظاهر خواهد شد.سری دوم که مین برد تلویزیون ال جی ریبال بشود به دلیل قرار گرفتن در معرض حرارت مجدد ،طول عمر آن قطعا کاهش خواهد یافت.
هزینه تعمیر مین برد ال جی مدل LW57000چقدر میباشد؟
در این مجموعه ریبال این مین برد با دستگاه تمام اتوماتیک انجام خواهد شد و درصورتیکه مین برد قبلا توسط نمایندگی تعمیرات تلویزیون ال جی و همکاران محترم تعمیر نشده باشد و در واقع مین برد برای اولین بار معیوب شده باشد هزینه تعمیر آن برای تلویزیون های 42 اینچ حدودا یک میلیون نهصد هزار تومان براورد میشود.
در اینچ 47 هزینه ریبال مبلغ دو میلیون و چهارصد هزار تومان براورد میشود.لازم به ذکر میباشد به جهت استفاده از لوازم رجه یک و همچنین دستگاه تمام اتوماتیک یک سال معادل 12 ماه ضمانت کتبی به مشتری ارائه خواهد شد.
آیا روش دیگری به جز ریبال برای تعمیر این مین برد وجود دارد؟
همانطور که در ویدئو بالا ملاحظه فرمودید بله روش دیگری برای راحت شدن از پروسه تعمیر مین برد تلویزیون ال جی مدل LW57000 وجود دارد.
در این روش بطور کامل مین برد این دستگاه حذف میشود و با مین برد ال جی سری های LB , LN جایگزین میشود.البته این جایگزین کردن تغییرات زیادی را در قسمت های برد تیکان و همچنین برد آدرس لازم دارد که این تغییرات بصورت کامل در ویدئو توسط مهندس بهرامی نشان داده شده است.
هزینه تبدیل مین برد ال جی مدل LW57000 چقدر میشود؟
در واقع زمانیکه مصرف کننده متوجه معایب تعمیر و پروسه تعمیر مین برد ال جی میشود ممکن است تصمیم به تبدیل مین برد که توسط مجموعه تی وی بهرامی سرویس به مصرف کننده پیشنهاد داده میشودبگیرد.لازم به ذکر میباشد که مین برد این مدل در بازار وجود دارد اما بیشتر این مین بردها ریبال شده میباشد و معمولا دارای ضمانت های 6 ماه به مشتری ارائه میشود.
فرض کنیم مین برد ریبال و تعمیر نشده و تعمیرکاران مدعی هستند که مین برد تعمیر نشده است .ایا ساعت مصرف مین برد مشخص میباشد ؟فروشنده میداند که این مین برد چقدر کار میکند؟اصلا ممکن است دو روز بعد از استفاده مین در معرض نیاز به تعمیر قرار بگیرد .
در نتیجه در این مدل تلویزیون تبدیل و جایگزین کردن این مین برد میتواند راه منطقی تری باشد.هزینه تبدیل و جایگزین کردن این مین برد برای تلویزیون ال جی سایز 42 اینچ حدوداسه میلیون و دویست در نظر گرفته شده است.حسن این کار در مقایسه با ریبال مین برد سایز 42 اینچ این میباشد که تقریبا خرابی مین برد جایگزین شده صفر میباشد و بعد گذشت شش یا یکسال از استفاده مجددا مین معیوب نخواهد شد
2 پاسخ
سلام مهندس سمت دیگه برد آدرس نمی خواد مقاومت جابجا بشه
سلام استاد وقت بخیر
ببخشید توضیحات بورد آدرس در فیلم کامل نیست لطفا بفرمایید چیکار باید کرد مقاومت ها به چه شکلی تغییر می کنند؟